Arrangement / Messer / Event / TV- produksjoner/ Kick-off og litt til...

Vår messe- og arrangementshall kan forminskes og forstørres etter behov og har vært arena for mange spennende og spektakulære arrangement. Våre lokaler ( og våre ansatte) er svært fleksible og nesten ingenting er umulig å gjennomføre hos oss.
Vi har hatt flere TV-produksjoner, lanseringer, gallamiddager, store konferanser, ja til og med betongpumpebiler og landbruksmaskiner på over 10 tonn inne i hallen vår ! 

Med over 5000m2 gulvflate, flere innganger på hver side og en egen kjøreport på 4,70m x 4m direkte inn i hallen, er det enkelt å få alt utstyr inn og ut igjen..Hallen her en kapasitet på 5800 gjester samtidig. Lokalene passer for små og store arrangement og med et eget tribuneamfi som kan trekkes ut av veggen kan hallen deles opp og gjøres om på effektive og praktiske måter. Scene, dansegulv, bord og stoler har vi på huset i tillegg til en rekke andre arrangementseffekter som kan komme til nytte.  Vi hjelper deg også med å planlegge hvordan messen eller utstillingen skal se ut og vi utarbeider alltid tegninger og skisser i samarbeid med kunden. Dersom det er behov for ytterligere areal, eller det er ønske om en mindre sal for å skape en mer intim atmosfære, kan vi også tilby dette. 

Selve messehallen kan også deles opp i mindre enheter og det vi kaller for Hall 1 egner seg godt til større banketter og selskaper. Hall 1 er dekket inn i kongeblå teppevegger som går fra gulv til tak og sammen med spesialtilpassede løsninger for lys og lyd kan vi skape et miljø og en stemning som gjør hallen til et perfekt selskapslokale for en stor gruppe mennesker.
Vårt kjøkken tilpasser og komponerer retter etter kundens ønske. Vi har alle rettigheter."Alt er mulig " i våre lokaler- og vi er selvfølgelig behjelpelig med alle typer underholdning og spesialeffekter tilpasset kundens ønsker og behov.


Tunge kjøretøy og maskiner

Det er også mulig å kjøre virkelig tunge ting inn i hallen, da vi har et underlag som kan tåle det meste fra personbiler og lastebiler til traktorer, busser og skurtreskere (!) Plassering , innrigg og innkjøring av tunge kjøretøy  skal alltid gjøres under veiledning og kontroll av Leto Arena.

 

Ingenting er umulig og vi har stor takhøyde  - bokstavelig talt - (16 m under taket)

Plantegning over Messehall 1 / Messehall 2 / Messehall 3
Vår messe og arrangementsbrosjyre

Søylesalen i vår underetasje
I vår underetasje har vi også en mindre sal på ca 700 m2 som kan benyttes til messer, mindre utstillinger, konferanser og bespisning. 
Det er lavere under taket enn i hallen, men salen har egen kjøreport så varer og produkter enkelt kan lastes inn / ut. Det er heis ned til lokalet fra resepsjonen og det er også 16 stk. unisex toaletter rett utenfor og i tilknytning til salen. 
Bilder fra Søylesalen -  / kommer snart
Plantegning over Søylesalen

 

Kontakt gjerne vår salgs og markedssjef direkte på tlf. 92 80 16 10 eller tf@letoarena.no for mer informasjon og tilbud.

 

 

Bestill rum

Rom 1

OK
   
Bestill
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse