Søk

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB
  • BEST WESTERN LetoHallen Hotel

    Velkommen til oss!

Messer - Fagmesser og Innkjøpsmesser for næringslivet

Vi arrangerer alle typer messer og utstillinger og med et samlet brutto utstillingsareal på 5000m2 har vi plass nok for en rekke ulike typer arrangement.

 

Med flere innganger på hver side, og en egen kjøreport på 4m x 4m direkte inn i hallen, er det enkelt å få alt utstyr inn. Vi leverer også arrangement- og messeteknisk utstyr. Vi hjelper deg også med å planlegge hvordan messen eller utstillingen skal se ut og vi utarbeider alltid tegninger og skisser i samarbeid med kunden.

Dersom det er behov for ytterligere areal, eller det er ønske om en mindre sal for å skape en mer intim atmosfære, kan vi også tilby dette. Vi har flere ulike lokaler i tilknytning til den store messehallen.

 

 

Selve messehallen kan også deles opp i mindre enheter og det vi kaller for Hall 1 egner seg godt til større banketter og selskaper. Hall 1 er dekket inn i kongeblå teppevegger som går fra gulv til tak og sammen med spesialtilpassede løsninger for lys og lyd kan vi skape et miljø og en stemning som gjør hallen til et perfekt selskapslokale for en stor gruppe mennesker.

Vårt kjøkken tilpasser og komponerer retter etter kundens ønske. Vi har alle rettigheter.

"Alt er mulig " i våre lokaler- og vi er selvfølgelig behjelpelig med alle typer underholdning og spesialeffekter tilpaset kundens ønsker og behov.

Plantegning over Messehall 1 / Messehall 2 / Messehall 3

Vår messe og arrangementsbrosjyre

Kurs & Konferanse

Hotell

 

Dansegalla 3. oktober

 

Flyplasstransport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEST WESTERN LetoHallen Hotel
 
 


Kontakt oss:
BEST WESTERN
LetoHallen Hotel
Kolonivegen 43,
N-2072 Dal
Tlf: +47 63 95 91 00
Fax: +47 63 95 91 01
E-post: firmapost@letohallen.noWebredaktør
Tone F. Sandvold

Design
www.GrySolberg.no

Teknisk
www.CoreTrek.noJa takk - Jeg vil motta nyhetsbrev
Avmelding Nyhetsbrev

 

 

DEL PÅ   

 

 

   

 

    

 

 

Each BEST WESTERN® hotel is independently owned and operated. © 2002-2011 BEST WESTERN International, Inc. All rights reserved.